Šta je Sea Help?

Ukoliko se ne slažete sa izrekom „Hvali more, ali drži se kopna“ i odlučili ste se prepustiti čarima mora, Sea Help vam čuva leđa kao iskusni skiper koji će vas spasiti u opasnoj situaciji i izvući vas na sigurno. Šta to tačno znači? U slučaju kvara, štete ili nasukavanja plovila, nestanka goriva ili sličnih problema, mi ćemo popraviti štetu i pobrinuti se za plovilo i posadu.

Zašto Sea Help?

Kada nemate kamo

Kvarovi i oštećenja na plovilu zahtjevaju hitnu popravku kako bi se omogućilo bezbjedno upravljanje plovilom. Također je neophodno popraviti oštećenje koje bi moglo dovesti do potonuća ili nasukavanja plovila i ugroziti živote posade i putnika.

Kada nemate kamo

Ispražnjena jedra i napumpani troškovi

Složenost popravke plovila na moru i složenost ponovnog porinuća i operacije vuče zahtjevaju veoma sofisticiranu opremu, a to rezultira visokim troškovima. Ukoliko ovome dodamo činjenicu da je dodatna šteta zbog nesreće veoma česta situacija, troškovi se penju u nebo.

Ispražnjena jedra i napumpani troškovi

Komplikovana situacija

Kada ste na otvorenom moru, organizovanje i pružanje pomoći može biti otežano. Ukoliko ne znate koga da pozovete, ko ima neophodnu opremu, ko ima sve potrebno znanje za rješavanje problema, možete veoma lako dospeti u opasnost. Sea Help Vam pruža profesionalnu i kvalitetnu pomoć putem samo jednog poziva.

Komplikovana situacija

PAKET USLUGA

Pozivni centar

Pozivni centar

Samo nas pozovite. Pozivni centar je stalno dostupan, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Odmotavanje konopa sa propelera

Odmotavanje konopa sa propelera

Zaronićemo i odmrsiti konopce i osloboditi propeler tako da možete nastaviti s plovidbom.

Dostava goriva

Dostava goriva

U slučaju nestanka goriva, osiguravamo vam dostavu na lokaciju vašeg plovila.

Pokretanje motora

Pokretanje motora

Pokretanje motora pomoću električnih kablova i uređaja za pokretanje.

Dostava rezervnih dijelova

Dostava rezervnih dijelova

Nedostaje Vam dio? Organiziranje, pronalaženje i dostava rezervnih dijelova na lice mjesta nezgode (npr. rotor, V-kaiš, termostat, vodena pumpa, itd.).

Vuča plovila

Vuča plovila

Da li vam je potreban transport? Vuča plovila sa lica mjesta nesreće do najbližeg mjesta gdje može biti izvedena popravka ili do najbliže luke.

Informacije o vremenu i uvjetima na moru

Informacije o vremenu i uvjetima na moru

Tačna vremenska prognoza je od neizrecive važnosti kada ste na moru. Dobijte informacije koje su vam potrebne na vrijeme.

Sadržaj paketa usluga se može razlikovati i zavisi od tipa paketa koji ste dogovorili u trenutku prodaje.

Kada i kako koristiti Sea Help?

Sea Help je dostupan neprestano, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. U slučaju kvara ili štete na plovilu, pozovite naš besplatni broj i otplovite dalje od panike. Doći ćemo na vašu lokaciju što prije i pružiti vam svu neophodnu pomoć.

Gdje i kako možete ugovoriti Sea Help?

Sea Help možete ugovoriti sa vašom osiguravajućom kompanijom, bankom, telefonskim provajderom, lizing kućom ili kartičarskom kućom kao integriranim dijelom njihovog proizvoda ili kao jedinstveni proizvod brzo i lako putem samo jednog klika putem onlajn prodaje, aplikacije ili uživo u filijalama.